Selasa, 21 Disember 2010

HAPPY!!!

Salam semua! Hari ni sy sangat happy sbb, bila buka blog, tgk2 dh ada followers!!Wah! Ini sudah bagus! Satu peningkatan yang bagus! Thanks for you ANIQA SOFIA sudi jadi followers sy.. Kalo sy jumpa awk, sy akan hadiahkan benda yang istimewa pada awk! (kalau jumpa lah!)
       Another one, sy gembira sbb dpt cari semua watak2 dlm novel Ain Maisarah kat fb.. huhuhu.. Mula2 sy ingatkan diaorang sume tu wujud , rupanya cuma admin je.. hehehe...
       That's all for today! See you all next time..
 LOVE YOU!!!!!  

Khamis, 16 Disember 2010

kali kedua menulis blog

hai.. sekarang sy berada dlm bas menuju ke johor bahru... walaupun dijangka akan sampai pada pukul 1 atau 2 pagi, mata sy still tak boleh nak tutup... kenapa ekk? mungkin penangan milo kotak yang br dikeluarkan dr peti ais kot.. huhuhu.. tambahan plak dengan cerita 2 yang menarik.. tadi terlelap sekejap.. (ye ke sekejap?huhuhu )

         rasenye dh lama tak tulis kat blog ni.. dulu waktu first time nak buat blog ni, bukan mian beria-ia design bg nampak cantik .. kononnye nak bg nampak menarik.. ialah.. nama pon pinky girl.. tulah susah nak design blog ni bg nampak sesuai ngan nama.. huhuhu..mengarut pulak sy ni.. jangan marah ek?
          
         setiap kali waktu nak beria-ia tulis blog, br nak buka laptop, tiba-tiba rasa tak de mood atau boleh disamakan dengan melencong ke laman web lain.. huhuhu.. seperti facebook (fb)... pastu bile dah buka fb  terus chat atau main game.. lepas itu, terlupalah tujuan utama.. hehehe..

           ini merupakan kali kedua sy menulis blog.. satu peningkatan yang bagus.. harap saye akan selalu menulis blog...

         setakat ni, tak de lagi followers.. huhuhu.. sedih tau... setiap kali buka blog.. tengok2 satu orang pon tak de jadi followers blog saye ni... takpelah.. ade rezeki, adelah...

         ok, sampai sini sajelah sy megarang blog ni..  jumpa lagi! ceria selalu.. assalamualaikum..

saya yang melalut...

Sabtu, 27 November 2010

salam semua

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..biodata.. hobi membaca novel, menetap di perak, warna kegemaran, pink colour.. ape lagi ekk nak tulis? itu je kot.. hehehe.. setakat tak ada idea lagi nak tulis ape kat blog ni..hehehe. ceria selalu:) jumpa lagi..

saya yang tak ade idea nak tulis..