Ahad, 27 Februari 2011

ALAMAK!

ALAMAK! esok sebelom pukul 7 pg kene gi sekolah.. ade penyerahan lencana... tak tahu lah name die...
jadi maknenye, aku kene bangun awallah!!! tidakkk!!!!!!!!! al-maklumlah aku sekolah petang.. boleh bgn lambat tiap2 hari.. tp, stiap kali nak bangun lambat je mesti tak de can, yelah, kene pegi kokurikulum... 3 hari berturut2! adoiyai!!
jap2 kite rewind balik, kene pegi sekolah  sebelum pukul  7, bangun tido kul bape? br aku cadang malam ni nak tido lambat.. hehehe... nak baca novel.. thats mean, aku kene bangun kul 6 lah? oh tidakkk!!! kalo aku bangun kul 6.30,alamatnye, tak dpt lah aku amik sijil..kalo aku tido kul 12, cukup 7 jam aku tido? HUARGHHHHHH!!!!
ape lah aku ni pikir tido je tau!ni hah, keje sekolah tak siap lagi. bile nak siapkan keje sekolah cik FATHIN oi? nak tunggu sampai bile ,br nak siapkan??!!
malam ni aku kene bertungkus-lumus menyiapkan preparation utk esok, dan menyiapkan keje sekolah..

hmmm.. ape nak kate..NASIB BADAN!!

Tiada ulasan: