Ahad, 6 Mac 2011

Kantoi Suda!!!

hehehe...  patutlah kak ngah cepat dapat mengesan blog aku nih!! rupanya, die dh upah penyiasat yang cekap! tak boleh jadi ni.. nasib baik aku dh dpt butiran yang lengkap ttg penyiasat ni

NAMA : KAK LANG

eleh, penyiasat yang cekap konon, padahal aku tahu cmne rahsia die bleh tahu blog aku. cara2 nya adalah,... jeng jeng jeng ... eh... sebelum tu, izinkan aku untuk meminjam kata2 seseorang, " BIARLAH RAHSIA"... aku tak bleh pecah rahsia nak bgtau cmne kaklang bleh tahu blog aku.. kang tak pasal2 kantoi!

 sekarang baru aku tahu yang kak lang ni rupa-rupanya kak lang adalah peminat blog..ala... kak lang ni pon satu, dh tau jumpa blog aku ni,  jadilah followers.... ni tak, baca secara senyap2 je.. hehehe...

hahaha... nampaknya, angah, kak lang dh tahu blog aku... jadi apa masalahnya? hehehe... aku pon tak tau.. sebelum ni aku mmg tak tahu yang kak lang ni boleh dikatakan kaki bloglah jgak.. ni yang buat aku suka ni.. dptlah nama2 blogger.. boleh aku baca blog2 orang lain... kalo tak de novel nak dibaca.. yay! kan dh ade satu lagi hobi baru.. alamak! bunyi nya macam pelik je, tapi, ade ku kesah??

kak lang ade bgtau aku yang melalui blog, kita bleh buat duit. kaklang ckp ada sampai dapat RM 1000.. Fuhhh!!! dasyat gila! tp, die bg melalui check lah...aku nak gak tau cmne nak buat iklan tu.... kalolah aku dpt check RM 1000... fuuHH!!! tiba2 plak ade check RM 1000 datang kat rumah aku, fuhh!!! mau terkejut badak aku.. mane tak nye, duit tu!!!!!(versi berangan) huhuhu...

Tiada ulasan: