Rabu, 4 Mei 2011

Geram ngan sorang mamat sengal ni!!

Aku tengah geram ngan sorang mamat sengal ni! Die lah  orang yang suka menganggu ketenteraman hiduporang lain! Asyik-asyik nak cari gaduh ngan aku. Kalau chat, mesti nak kutuk!Aku ingatkan kalau dah lain-lain sekolah, hidup aku amanlah. Ni tak, kat sekolah memang aman, tapi kat facebook, lansung tak aman! Menyesal aku confirm request die as friend.Kalau die komen status atau photo aku, mesti ade je die nak sakitkan hati aku. Hishhh! Memang tak paham bahasa betullah budak ni. Kang aku block kang, padan muka! :P 
Dari dulu lagi die suka cari pasal. Grrr...Aku rasa nak hempuk je die kat dinding!(uikss,ganas nye!)
Takpe, aku sabar jer. Kalau agak-agaknye, tahap kesabaran aku dah maksimum, jaga kau TANDA! 


Kalau aku jadi polis, dah lama aku sumbat die kat dalam lokap. Kalau aku jadi doktor, aku suntik die biar sampai koma. Kalau aku jadi cikgu/pensyarah, setiap kali ade  soalan nak tanya , mesti aku tanya dia dulu. Biar die tergagap-gagap nak jawab! Ataupun ,aku akan cari aje kesalahan die ni supaya asyik kena denda. hahaha

P/S: ini adalah luahan hati aku semata-mata. Takde kene mengena ngan korang..:D

Tiada ulasan: