Rabu, 4 Mei 2011

Salam semua, korang perasan tak, setiap kali aku tulis tajuk entri, mesti cam orang tak de idea nak tuliskan? Tapi, memang betol pon! Aku macam tulah, setiap kali nak tulis tajuk mesti tak reti. Aku akan duduk termenung lama-lama sampai dapat idea. Tapi, last-last merapu jugak. Takpun, bagi senang cerita, aku type smiley atau tanda soal jer.(:D) Yang aku reti tulis entri die jer. Sebabnye, tajuk susah nak karang, tapi entri senang sikit. So, kalau ade entri-entri aku yang takde tajuk atau tajuk yang merapu, sorry ekk.. hehe

Ok, minggu ni aku tugas jaga tandas. Dengar je jaga tandas, mesti korang ingat aku duduk kat tandas tu tengok orang masuk buat business kan? hepp!! Tak kuasa aku nak pegi tengok orang tengah buat business tu! Baik, aku pegi buat patrol ke atau duduk kat tangga 2 sembang-sembang ngan senior. Tugas jaga tandas bolehlah dikatakan senang, buat laporan sebelum dan selepas. Tengok camne keadaan tandas tu, bersih ke tidak. Kalau tak bersih bagi kotor atau kurang memuaskan, kalau bersih bagi bersih atau memuaskan.  Bila rehat dah habis, akulah orang yang akan terjerit-jerit camni dan halau mereka keluar. Halau? Bukan halau, tapi suruh.. Kalau halau, sian pulak kat diaorang, tengah buat business kene halau.

" ok, rehat dah habis, sila keluar!"
(kan bersopan tu..hehe)

Takpun, aku akan jadi model of the year. Mau menangis model-model kat Malaysia ni. hehee.. Silap! Bukan model of the year tapi, model tandas.  kuang,kuang,kuang... Aku akan berdiri kat pintu masuk tandas, dan tahan orang yang masuk tandas. Kejam kan? Tapi, aku takdelah sekejam itu, kalau agak-agaknya die dah tak tahan sangat, aku bagilah masuk. Tapi, aku rase semua yang mintak nak masuk aku bagilah. Maklumlah, baik sangat..

kan best kalau toilet sekolah camni. rasenye ramai yang ponteng kelas, duduk kat dalam tandas.

1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

bagus-bagus,sopan sikit!