Sabtu, 22 Oktober 2011

I'm Backk.. Hello readers!!

Assalamualaikum!

Tengok  post  lama. Anda  telah  meng-update  entry  baru  pada  3/10/2011.  Dekat  20  hari  jugak  ye?  Lama  jugak  aku  tak  menghiasi  blog  ni  dengan  entry   baru. keh..keh..keh.. *bajet ada yang nak baca entry aku!

Hehe. Nak  final  exam  lah katekan. Stop lah berblogging dulu. Pulun study habis-habisan! Bukan apa, nak type entry baru  pun macam dah tak larat dah. Otak ni dah tepu dengan macam-macam fakta yang diingati last minute. HOHO. *tutup muka dengan buku, tak mengaku!

Tapi, kalau nak kata aku sekat semua rutin harian tu taklah. Setakat berfb tu selalu jugak. Nak release tension lah katakan.. Maklumlah nak kejar bonus punya pasal. Tu yang tak miss hari main game Coco Girl. Tapi, chat box, harus di offlinekan. Kalau aku online, berduyun-duyun aku nak chat ngan  orang nak chat ngan aku. HIHI. Alamatnya, berkurun jugaklah aku tinggalkan buku rujukan yang setinggi Gunung Himalaya tu.

Exam dah habis. So, buat sementara waktu ni, aku separuh Merdeka la~~. Dapat cuti seminggu woooo!!!! Menangis  tak berlagu Mamat Epan tu! Jeles ngan aku! Dia dapat cuti 2 hari aje. Aku pulak dapat cuti mengalahkan orang sambut Deepavali. Bukak sekolah, dapat result! Time tu, sure aku pulak yang menangis tak berlagu! Seramm...

Last Paper ni, Sejarah dan Sains I , oklah. Takut jugak kalau aku kantoi paper kali ini! Nauzubillah.. Minta dijauhkan.. Amin.

Hmmm.. List to-do sepanjang cuti ni,
-Baca novel.
-Qada' tido
-Berfb
-Blogwalking
-Tolong ibu bersih dan kemas rumah *senarai pilihan yang terakhir.. hihi

Lama jugak aku tak blogwalking. Lama tak jenguk blog kawan-kawan. Blog Haslin , Akma ,Kak Azlina , and Makcik Iffah pun dah maju. Cepat diaorang keluarkan entry baru. Gheenduu.... nak  baca novel. Campur tolak darab bahagi,ada lagi 4 buah novel yang tidak diselak. Masa untuk membaca novel.. Daaa...

p/s : Charger camera mengajok ngan aku. Dia buat hati ku rawan kejap. Mana dia sembunyi ekk? Kalau korang ada jumpa, inform A.S.A.P kat aku!

2 ulasan:

ctk berkata...

nanti lau der mse..jenguk2 la blog ct yeahhh..gudluck!!!

Syakirah berkata...

kak ct.. ok! thank you! :D