Khamis, 8 November 2012

farewell convent..

Assalamualaikum!

hailaaa... acano aku nak buat reaksi esok? buntu ni! sedih jugak nak pisah dengan diaorang. 2 tahun (tak sampai) aku dekat sana. kawan kat sana, sangat sangat sporting dan best! esok hari last jumpa dengan kawan-kawan.. lepas ni, tak tahu boleh jumpa lagi ke tak.

nanti, mesti aku rindu dengan
- akma. budak yang sangat sensetip dengan muka. HAHA
- hanani 'tenggiling'. tenggiling-tenggiling dia nipun, pandai buat kek tau! kek dia sedap! tapi, sekali jer aku rasa kek dia.
- adilla. budak yang rehat dan balik awal. HEHE
- izza. tak suka orang peluk2 dia.
- zafirah a.k.a piranha a.k.a mak jemah
mimi (yang sangat gila-gila)
- haslin .susah nak senyum, tapi dengan aku lah. bila dia dapat ketawa, bergegar dunia!
- nisa. sangat update bila pasal tudung-tudung segala ni!
- balqis .ketua kelas, tahun depan jadi pengawas. tahniah!
- zuhaiqa. bakal ketua kelas tahun depan.
- chinese girl
- kausalyaa . my assistant. HEHE
- qila a.k.a qilaferri . nanti mesti aku rindu dengan panggilan 'GEMIK' lagi. pasti.
- dan kawan-kawan yang lain. nak mention satu-satu , letih. HEHE


banyak pengalaman yang best dekat sana. sebenarnya, aku bukanlah dari sekolah convent rendah. sekolah rendah aku dekat tempat lain. gementar jugak bila sampai sekolah sana. tengok semua perempuan kan. maklumlah aku sekolah campur kan. tambah-tambah budak kat sini pandai-pandai belaka kan? lagilah aku rasa kerdil. nasib baiklah, kawan-kawan kat sini sangat happening, peramah dan sporting. taklah rasa kekok sangat.


terima kasih korang sebab tak sombong dengan aku. tolong aku waktu aku 'sesungut' teruk hari tu. habis badan aku jadi mangsa tangan korang. korang urut memang superbb.. tapi, geli sikit. sikit jelah. HAHA.. letakkan minyak bam yang panas melecur tu. siryes, aku trauma pakai minyak bam. HEHE.. tolong tunggu aku, dekat longkang tu. dan sembang-sembang sambil ketawa. buat aku hilang tension. terima kasih sangat-sangat. aku appreciate sangat.

aku akan rindukan kawan-kawan pengawas and junior yang sangat 'degil' dan manja. haih.. fatin nabila jaafar (nama penuh lagi tu)  , tolong jangan lupa makan ubat. don't ever give up. kalau sakit, cakap kat orang. jangan pendam sorang-sorang. lepas ni, kita tak boleh suruh kamu makan ubat macam selalu dah. kita sayang kamu sangat. bye kembar.. :(  lepas ni, takdelah aku nak menjerit-jerit lagi kat assembly lagi. takdelah marah-marah. takdelah jadi K.P lagi. dan, takdelah banyak dosa aku sebab orang menyampah dengan aku. HEHE

and... Nurafiqah Aqylla bt. Rosdy b. Abdullah. amek kau! aku tak taulah kau baca ke tak post aku ni. sebab, sekarang kau jarang blogwalking lagi kan. ok, aku akan rindukan panggilan 'GEMIK' yang aku sendiri pun tak tau apa maksudya. kau pun tak tau kan? bengong! weh, nantikan aku nak share apa2 dekat sape? kau je tahu luar dalam aku. dengan kau je aku boleh 'over' dan gila gila.

 haish.. kita dari lain kelas, tapi sama bus. aku pun tak taulah camne aku boleh kamceng dengan kau, padahal kau ni 'pendiam' jer bila first time aku jumpa kau. tapi, bila aku dah kenal kau, aku tarik baik perkataan 'pendiam' tu. kau memang gila-gila. thank you sebab ajarkan aku cara nak buat 'tali' tu, walaupun kau bukan 'cikgu' yang baik. garang gila!  and, thank you sebab jadi mesin lepas geram aku.HAHA.. thank you jugak sebab jadi best buddy aku! aku akan jadi awkward bila time balik nanti. should i hug you? yang pasti aku akan rindukan kau!

akma, nani, izza, adilla. huh.. aku tak tau nak cerita apa pasal korang. tq, sebab jadi kawan aku. akma... kita sayang kamu. jangan risau sangat pasal muka tu. kamu dah cantik. nani, esok pastikan bawak kek untuk kita.


BYE.


5 ulasan:

Mutiara Perak berkata...

Kita pun sgt2 sygkn kmu, Fathin.. Lps ni, x thu la saa akn gantikan kmu utk jadi chairmate ngan kita.. kls pun eden x tau fathin oii!!!!
*just nk bgthu.. wlupun kmu prnh wat hti kite terkilan.. kmu jugak lah yg byk2 wat hati kita berdiri drpd runtuh.. tq bbyk!* jgn risau..after this, x nk dh risau psl muka..psl bdn plakk..hehehe!

Syakirah berkata...

haha.. apa-apa sajalah akma.. badan pun badanlah... tq, sebab jadi pendengar kita jugak. tq, sebab jadi kawan kite.. susun 20 jari kaki tangan nak mintak maaf kalau ada salah silap.

fieyqaqyla berkata...

nangis jugak kan? haha. k babai. o..-

fieyqaqyla berkata...

GEMIKK ,.
aku rindu nak ketuk kepala kau yang dah dibayar zakat tu~,
aku rindu nak buli kau dalam bas~,
aku rindu nak dapat 'aura' dengan kau dalam bas~,
aku rindu nak gosip a.k.a mengata orang lain dengan kau dalam bas~,
and,
EVERYTHINGs about us dalam bas.

kau tau tak yang kau dah buat aku hilang kemacoan time dalam bas hari tu, hilang kekacakkan aku tau. :p

ANYWAYs, thanks sebab jadik bestie ter-comel, ter-ohsem, ter-gedik, ter-bengong, ter-perasan, ter-skema aku.

TAHUN DEPAN, aku dah tak boleh nak story-mory ngan kau lagik., tak boleh nak gelak-gelak macam orang naik sawan ngan kau lagik., and tak boleh nak mengutuk orang lain lagik.

THANKs sebab gelak time aku buat lawak, even benda tu tak lawak pon.
THANKs sebab salu nasihatkan aku.
THANKs sebab salu ada ngan aku time susah and senang.

tataula macam mana aku tahun depan kalau tadak kau.

babai

Tanpa Nama berkata...

banyak betei grammar mistakes aku kat comments tu lol

aint that sweet? aku saja carik entry ni balik, & ive found it hahahaha peliknya cara aku type ya rabb zaman jahiliah ohemgeee saia ta kuad hahaha

ntah la kau baca ke tak benda ni cuz what on earth la if ure still remember the pw kan hm

& one more thing, y arent u replying my comments fathin? haih. hm dahlama tak tulis pepanjang ni hahaha.

semoga dipayungi rahmat abadi sang Azali 😊